ORL Novi Sad

Specijalistička ordinacija za lečenje bolesti u oblasti Otorinolaringologije i Maksilofacijalne Hirurgije.

Zašto Otorinolaringologija Novi Sad?

Zasto Smo Najbolji ORL U Novom Sadu?

ORL Max je jedina ordinacija za Otorinolaringologiju i Maksilofacijalnu hirurgiju u Srbiji.

Naša ORL klinika Novi Sad pruža usluge pregleda od strane Otorinolaringologa i Maksilofacijalnog hirurga. Uz svaku posetu ORL ordinacije Novi Sad naš specijalista iz obe oblasti nudi stručno mišljenje o Vašem zdravlju.

Image of Dr Darko Dožić practicing medicine on a patient

Najsavremenija Oprema Privatne ORL Ordinacije Novi Sad

Oblasti Otorinolaringologije i Maksilofacijalne hirurgije su isprepletene i u mnogim slučajevima se dopunjuju. U slučaju oboljenja glave i vrata pristup situaciji iz ugla dvostrukog specijaliste pruža veliku prednost.

Naše osoblje ORL privatne ordinacije Novi Sad bavi se svim oboljenjima glave i vrata sa izuzetkom: mozga i produžene moždine kojima se bavi neurohirurgija, očnim oboljenjima kojim se bave oftamolozi i oboljenjima vratnih kičmenih pršljenova koji su domen ortopedije.

Image of Dr Darko Dožić practicing medicine on a patient

ORL Novi Sad Preporuka

Dvadesetogodišnje iskustvo stečeno je radom u zemlji i inostranstvu u čemu se izdvaja dugogodišnji rad sa decom. Na hiljade uradjenih pregleda i uspešnih operacija su garant kvaliteta.

Doktor Darko Dožić - ORL Novi Sad

Najsavremenija endoskopska i druga oprema kao i veliko iskustvo naše privatne ORL ordinacije Novi Sad omogućavaju nam da dijagnostikujemo i uspešno lečimo sva oboljenja kod odraslih i naročito kod dece.

Image of Dr Darko Dožić practicing medicine on a patient

Usluge ORL Ordinacije Novi Sad

Dijagnostika i lečenje svih oboljenja iz oblasti otorinolaringologije i maksilofacijalne hirurgije.

Dr Darko Dožić je jedini ORL i MFH specijalista u Srbiji. Stručnjak sa velikim iskustvom u lečenju dece i odraslih, kao i u oblasti Estetske hirurgije nosa.

Image of Dr Darko Dozic
Dr Darko Dožić

Specijalista ORL i maksilofacijalni hirurg.